Mogambo maakt muziek tijdens zeer uiteenlopende gelegenheden:


  1. Achtergrond: - sfeer bepalend bij bijv. recepties, openingen vergaderingen, congressen,symposia

  2. Concerten: - voor theaters, festivals en het clubcircuit.

  3. Voorstellingen: - voor groepen, verenigingen en scholen. met mogelijkheid tot aansluitend educatieve workshops.

  4. Feesten: - vaak vragen feesten, bruiloften en verjaardagen een combinatie van achtergrond- en dansmuziek. Mogambo heeft voor beide situaties een passend repertoire en volume. Ook voor studentenfeesten, buurtfeesten, dansavonden van b.v. een salsa-gezelschap, waarbij de nadruk ligt op dansen en "lekker uit je dak gaan" is het kwintet Mogambo een aanrader.


Mogambo staat open voor de wensen van de organisatoren, en stelt zich hierin, met inachtneming van het latinkarakter van de band, zo flexibel mogelijk op.

 

Themavoorstellingen


Mogambo maakt in overleg met opdrachtgevers rond verschillende thema’s voorstellingen. Bijv.; de Femme Fatale voorstelling bij de Femme Fatale expositie van het Groninger Museum in de concertzaal van de Openbare bibliotheek.


Techniek


Mogambo heeft een eigen geluidsinstallatie, voor trio Mogambo een semi-akoestische versterking en voor het kwintet een professionele zanginstallatie.

 

Waar speelde Mogambo?


Jazzfestival Breda, Latin Dance Night, Oosterpoort te Groningen, Swinging Groningen, het Noorderzonfestival, het Full Colour Festival, theater de Molenberg te Delfzijl, theater Rotonde te Borger, het Pleintheater te Amsterdam, het Platformtheater te Groningen, Grand theater te Groningen, jazzcafé de Spieghel, Buckshot, 100-jarig bestaan van de Bibliotheek te Groningen, Nit’s a La Fresc, Puerto de Andratx te Mallorca, vele feesten als Koninginnedag, Koningsdag, Koninginnenacht, Koningsnacht, Bevrijdingsfestivals, vele kleine festivals in Nederland, Spanje en Duitsland waaronder bijvoorbeeld Sneeuwsterrenfestival voor kinderen te Assen, en op vele bedrijfs-, privé-, studenten-,personeels-, verenigingsfeesten, salsafeesten, symposia, nieuwjaarsrecepties, oudejaarsfeest, bruiloften, jubilea, openingen van bijv. exposities in galerie, heropening hotel, enz.

Werkterrein